Kokk på hytta

Mat og drikke

Ønsker du å komme til dekket bord, bokstavelig talt?

Det fikser vi.

Vi tilbyr egen kokk som handler inn mat og reiser opp til hytta di og tilbereder den til dere. Vi tilbyr også servitør og bartender til større forsamlinger.

Kokk

Her gjelder pakkepris, pluss timespris for kokk. Skulle det være andre ønsker eller allergier - ta kontakt

  • To retters middag - 520,- kr. pr. pers.
  • Tre retters middag - 690,- kr. pr. pers. (790,- med bruk av kun lokale råvarer)
  • Fire retters middag - 770. kr. pr. pers.
  • Pris for hverdag: 1.090,- pr. time.
  • Pris for helg/helligdag: 1.290,- pr. time.

Prisene inkluderer mat og innkjøp av mat.

Vi tilbyr også å kjøpe vin til maten - dette tar vi 500,- kroner for i fastpris.

Servitør/bartender

Pris etter forespørsel, men minst tre timers oppdrag.

  • Pris for hverdag: 790,- pr. time.
  • Pris for høytider og helg: 890,- pr. time.
Kontakt oss

Menyforslag

Vi tilbereder helst lokal mat og endrer tilbehør etter sesong. Vi har badsturøkt lammelår fra Oppdal, flere stykker av storfe levert av Håkersløkken gård og mange andre lokale aktører vi benytter oss av. Vi tilrettelegger for hvert enkelt selskap, men har noen forslag på meny under.

Menyforslag 1

  • Forrett
    Salat med bakte beter, chevrè og karamelliserte valnøtter.
  • Hovedrett
    Ytrefilet av okse fra Håkersløkken gård med selleri og pastinakk krem, Rødvinsaus, syltet gulrot og timianbakte mandelpoteter.
  • Dessert
    Cremè brulee med friske bær.

790,- pr. pers.

Menyforslag 2

  • Forrett
    Skogsopp suppe toppet med trøffelolje og sprøstekt bacon.
  • Hovedrett
    Hjort, pastinakk puré, brokkolini og ovnsbakt amadinepotet, toppet med blåbærsaus.
  • Dessert
    Karamell pannacotta, bringebærcoulis og stekt sjokolade.

690,- pr. pers.

Menyforslag 3

  • Forrett
    Jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke og trøffelolje
  • Hovedrett
    Badsturøkt lammelår fra Bortistu med kremet sopp, rotgrønnsaker, urtebakt småpotet og rosmarinsjy
  • Dessert
    Tjukkmjølks­pannacotta med kirsebærkompott og stekt sjokolade

790,- pr. pers.

Kontakt oss

Håkersløkken gård

Håkersløkken gård tilbyr lokalprodusert kjøtt der Angus og Kje er 100% gressforet. Alt kjøtt er mørnet, vakuumpakket, fryst og foredlet av Trondheim slaktehus.

De lager kasser som vi kjører ut. Innholdet er sesongbasert, ta kontakt for fullstendig oversikt.

Velg mellom følgende:

Liten kasse, Ca. 2,4 kg

  • Indrefilet/entrecôte
  • Ytrefilet/Mørbrad
  • Hamburger 1pk, 0,960 kg, 6 stk. burgere à 160g

Kr. 1000 - 1100,-

Stor kasse, Ca. 4 kg

  • Indrefilet/entrecôte
  • Ytrefilet/Mørbrad
  • Tørrmodnet Tomahawk / T-Bone / Bone in strip / Côte de boeuf
  • Hamburger 2pk, 1,92 kg, 12 stk. burgere à 160g

Kr. 1900 - 2000,-

Biffkasse tørrmodnet ca 2,6kg

  • Côte de boeuf
  • T-bone steak
  • Bone in strip

Kr. 1.790,-

Knallgode burgere av Angus

  • Selges i pakninger på 6 stk.

Kr. 349,-

Kontakt oss

Reko-ringen Oppdal

Et direkte bindeledd mellom matprodusenter innen landbruk, jakt, fiske, reindrift, håndverkbakere og sankere. Her kan du bestille matvarer direkte fra produsenter og hente forhåndsbestilte varer til avtalt tid. Det er som oftest en utlevering for måneden. Vi skal forsøke å holde dere oppdatert på når, men følg gjerne REKO-ringen Oppdal på facebook for å følge med på de ulike leverandørene som kommer og hva de tilbyr.

Kontakt oss
Video - Whiteheart