
Mat og drikke
Ønsker du å komme til dekket bord, bokstavelig talt?
Det fikser vi.
Vi tilbyr egen kokk som handler inn mat og reiser opp til hytta di og tilbereder den til dere. Vi tilbyr også servitør og bartender til større forsamlinger.

Kokk
Her gjelder pakkepris, pluss timespris for kokk. Skulle det være andre ønsker eller allergier - ta kontakt
- To retters middag - 520,- kr. pr. pers.
- Tre retters middag - 690,- kr. pr. pers. (790,- med bruk av kun lokale råvarer)
- Fire retters middag - 770. kr. pr. pers.
- Pris for hverdag: 1.090,- pr. time.
- Pris for helg/helligdag: 1.290,- pr. time.
Prisene inkluderer mat og innkjøp av mat.
Vi tilbyr også å kjøpe vin til maten - dette tar vi 500,- kroner for i fastpris.
Servitør/bartender
Pris etter forespørsel, men minst tre timers oppdrag.
- Pris for hverdag: 790,- pr. time.
- Pris for høytider og helg: 890,- pr. time.
Menyforslag
Vi tilbereder helst lokal mat og endrer tilbehør etter sesong. Vi har badsturøkt lammelår fra Oppdal, flere stykker av storfe levert av Håkersløkken gård og mange andre lokale aktører vi benytter oss av. Vi tilrettelegger for hvert enkelt selskap, men har noen forslag på meny under.
Menyforslag 1
- ForrettSalat med bakte beter, chevrè og karamelliserte valnøtter.
- HovedrettYtrefilet av okse fra Håkersløkken gård med selleri og pastinakk krem, Rødvinsaus, syltet gulrot og timianbakte mandelpoteter.
- DessertCremè brulee med friske bær.
790,- pr. pers.
Menyforslag 2
- ForrettSkogsopp suppe toppet med trøffelolje og sprøstekt bacon.
- HovedrettHjort, pastinakk puré, brokkolini og ovnsbakt amadinepotet, toppet med blåbærsaus.
- DessertKaramell pannacotta, bringebærcoulis og stekt sjokolade.
690,- pr. pers.
Menyforslag 3
- ForrettJordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke og trøffelolje
- HovedrettBadsturøkt lammelår fra Bortistu med kremet sopp, rotgrønnsaker, urtebakt småpotet og rosmarinsjy
- DessertTjukkmjølkspannacotta med kirsebærkompott og stekt sjokolade
790,- pr. pers.
Håkersløkken gård
Håkersløkken gård tilbyr lokalprodusert kjøtt der Angus og Kje er 100% gressforet. Alt kjøtt er mørnet, vakuumpakket, fryst og foredlet av Trondheim slaktehus.
De lager kasser som vi kjører ut. Innholdet er sesongbasert, ta kontakt for fullstendig oversikt.
Velg mellom følgende:
Liten kasse, Ca. 2,4 kg
- Indrefilet/entrecôte
- Ytrefilet/Mørbrad
- Hamburger 1pk, 0,960 kg, 6 stk. burgere à 160g
Kr. 1000 - 1100,-
Stor kasse, Ca. 4 kg
- Indrefilet/entrecôte
- Ytrefilet/Mørbrad
- Tørrmodnet Tomahawk / T-Bone / Bone in strip / Côte de boeuf
- Hamburger 2pk, 1,92 kg, 12 stk. burgere à 160g
Kr. 1900 - 2000,-
Biffkasse tørrmodnet ca 2,6kg
- Côte de boeuf
- T-bone steak
- Bone in strip
Kr. 1.790,-
Knallgode burgere av Angus
- Selges i pakninger på 6 stk.
Kr. 349,-
Reko-ringen Oppdal
Et direkte bindeledd mellom matprodusenter innen landbruk, jakt, fiske, reindrift, håndverkbakere og sankere. Her kan du bestille matvarer direkte fra produsenter og hente forhåndsbestilte varer til avtalt tid. Det er som oftest en utlevering for måneden. Vi skal forsøke å holde dere oppdatert på når, men følg gjerne REKO-ringen Oppdal på facebook for å følge med på de ulike leverandørene som kommer og hva de tilbyr.