Mat og drikke

Ønsker du å komme til dekket bord, bokstavelig talt?

Det fikser vi.

Vi tilbyr egen kokk som handler inn mat og reiser opp til hytta di og tilbereder den til dere. Vi tilbyr også servitør og bartender til større forsamlinger.

Kokk

Her gjelder pakkepris, pluss timespris for kokk.
Skulle det være andre ønsker eller allergier - ta kontakt

To retters middag - 520,- kr. pr. pers.
Tre retters middag - 690,- kr. pr. pers.
790,- med bruk av kun lokale råvarer.

Fire retters middag - 770. kr. pr. pers.
Prisen inkluderer mat og innkjøp av mat.
Pris for hverdag: 1.090,- pr. time.
Pris for helg/helligdag: 1.290,- pr. time.

Vi tilbyr også å kjøpe vin til maten - dette tar vi 500,- kroner for i fastpris.

Servitør/bartender

Pris etter forespørsel, men minst tre timers oppdrag.

Pris for hverdag: 790,- pr. time.
Pris for høytider og helg: 890,- pr. time.

Menyforslag

Vi tilbereder helst lokal mat og endrer tilbehør etter sesong. Vi har badsturøkt lammelår fra Oppdal, flere stykker av storfe levert av Håkersløkken gård og mange andre lokale aktører vi benytter oss av. Vi tilrettelegger for hvert enkelt selskap, men har noen forslag på meny under.

Menyforslag 1


Forrett
Salat med bakte beter, chevrè og karamelliserte valnøtter.

Hovedrett
Ytrefilet av okse fra Håkersløkken gård med selleri og pastinakk krem, Rødvinsaus, syltet gulrot og timianbakte mandelpoteter.

Dessert
Cremè brulee med friske bær.

790,- pr. pers.

Menyforslag 2


Forrett
Skogsopp suppe toppet med trøffelolje og sprøstekt bacon.

Hovedrett
Hjort, pastinakk puré, brokkolini og ovnsbakt amadinepotet, toppet med blåbærsaus.

Dessert
Karamell pannacotta, bringebærcoulis og stekt sjokolade.

690,- pr. pers.

Menyforslag 3


Forrett
Jordskokksuppe med sprøstekt spekeskinke og trøffelolje

Hovedrett
Badsturøkt lammelår fra Bortistu med kremet sopp, rotgrønnsaker, urtebakt småpotet og rosmarinsjy

Dessert
Tjukkmjølkspannacotta med kirsebærkompott og stekt sjokolade

790,- pr. pers.

Håkersløkken gård

Håkersløkken gård tilbyr lokalprodusert kjøtt der Angus og Kje er 100% gressforet. Alt kjøtt er mørnet, vakuumpakket, fryst og foredlet av Trondheim slaktehus.

De lager kasser som vi kjører ut.
Innholdet er sesongbasert, ta kontakt for fullstendig oversikt.

Velg mellom følgende:

Liten kasse, Ca. 2,4 kg

  • Indrefilet/entrecôte
  • Ytrefilet/Mørbrad
  • Hamburger 1pk, 0,960 kg
    6 stk. burgere à 160g

Kr. 1000 - 1100,-

Stor kasse, Ca. 4 kg

  • Indrefilet/entrecôte
  • Ytrefilet/Mørbrad
  • Tørrmodnet Tomahawk/T-Bone/bone in strip/Côte de boeuf
  • Hamburger 2pk, 1,92 kg
    12 stk. burgere à 160g

Kr. 1900 - 2000,-

Biffkasse tørrmodnet ca 2,6kg

  • Cote de boeuf
  • T-bone strak
  • Bone in strip

Kr. 1.790,-

Knallgode burgere av Angus

Selges i pakninger på 6 stk.

Kr. 349,-

Reko-ringen Oppdal

Et direkte bindeledd mellom matprodusenter innen landbruk, jakt, fiske, reindrift, håndverkbakere og sankere. Her kan du bestille matvarer direkte fra produsenter og hente forhåndsbestilte varer til avtalt tid. Det er som oftest en utlevering for måneden. Vi skal forsøke å holde dere oppdatert på når, men følg gjerne REKO-ringen Oppdal på facebook for å følge med på de ulike leverandørene som kommer og hva de tilbyr.

Video - Whiteheart