Ønsker du maten levert på hytta, så fikser vi det. Vi har satt sammen en enkel meny basert på råvarene vi har lett tilgjengelige på Oppdal, men lager også tilbud til hver enkelt henvendelse.
Forrett
- Jordskokksuppe med jordskokkchips - 125,-
- Lefseruller med ostekrem, røkelaks eller spekeskinke - 130,-
- Skogsoppsuppe med pepperrotrømme og sprø lokal spekemat -125,-
Gryter
- Viltgryte med sopp, gulrot, selleri, løk og hvitløk, hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær- 305,-/289,-
pr.pers under 10 stk/pr.pers over 10 stk - Sesongens kjøttgryte med sesongens grønnsaker og ovnsbakte småpoteter- 295,-/279,-
pr.pers under 10 stk/pr.pers over 10 stk - Lasagne bolognese med hjemmelaget salat og foccatiabrød- 289,-/269,-
pr. pers under 6 stk/pr. pers over 6 stk - Spekemat, 6 sorter spekemat, hjemmelaget potetsalat, eggerøre, flatbrød og rømme - 259,-
pr.pers over 10 stk - Cæsarsalat med kylling og bacon med hjemmelaget foccatiabrød- 249,-/229,-
pr.pers under 10 stk/pr.pers over 10 stk
Tapas
- Spekemat
- Ost (Brie, blåmuggost) og marmelade
- Lefserull med laks
- Focaccia og aioli
- Ovnsbakte småpoteter
- Omelett med sopp, geitost og urter
- Kyllingsalat med cashewnøtter og koriander
- Søtpotetsalat med fetaost, granateple, linser, vårløk og ristede hasselnøtter
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Hvitløksdressing
- Baconsurrede dadler
- 449,-
pr. pers over 12 stk
- 519,-
pr. pers under 12 stk
Fjøl med hyttekos
- Ulike oster
- Kjeks
- Marmelade
- Spekeskinke/spekepølse
- Druer
- Oliven
- Valnøtter
- Aioli
- Focaccia
- 369,-
pr.pers over 10 stk
Dessert
- Tjukkmjølkspanacotta med bærcoulis - 120,-
- Mousse au choclat med årstidens bær og karamellisert hvit sjokolade - 130,-
- Ostekake med sesongens bær- 130,-
pr bit. 8 eller 12 stk
Tilkjøring av mat - 300,-