
Levering av mat
Ønsker du maten levert på hytta, så fikser vi det. Vi har satt sammen en enkel meny basert på råvarene vi har lett tilgjengelige på Oppdal, men lager også tilbud til hver enkelt henvendelse.
Kostnadstillegg på 300,- for tilkjøring av mat

Forrett
- Jordskokksuppe med jordskokkchips - 125,-
- Lefseruller med ostekrem, røkelaks eller spekeskinke - 130,-
- Skogsoppsuppe med pepperrotrømme og sprø lokal spekemat - 125,-
Gryter
- Viltgryte med sopp, gulrot, selleri, løk og hvitløk, hjemmelaget potetmos og rørte tyttebær - 305,-/289,-(pr.pers under 10 stk / pr.pers over 10 stk)
- Sesongens kjøttgryte med sesongens grønnsaker og ovnsbakte småpotete - 295,-/279,-(pr.pers under 10 stk / pr.pers over 10 stk)
- Lasagne bolognese med hjemmelaget salat og focacciabrød - 289,-/269,- (pr.pers under 6 stk / pr.pers over 6 stk)
- Spekemat, 6 sorter spekemat, hjemmelaget potetsalat, eggerøre, flatbrød og rømme - 259,-(pr.pers over 10 stk)
- Cæsarsalat med kylling og bacon med hjemmelaget foccatiabrød - 249,-/229,-(pr.pers under 10 stk / pr.pers over 10 stk)
Tapas
- Spekemat
- Ost (Brie, blåmuggost) og marmelade
- Lefserull med laks
- Focaccia og aioli
- Ovnsbakte småpoteter
- Omelett med sopp, geitost og urter
- Kyllingsalat med cashewnøtter og koriander
- Søtpotetsalat med fetaost, granateple, linser, vårløk og ristede hasselnøtter
- Spanske kjøttboller i tomatsaus
- Hvitløksdressing
- Baconsurrede dadler
449,- pr. pers over 12 stk
519,- pr. pers under 12 stk
Kosefjøla
- Ulike oster
- Kjeks
- Marmelade
- Spekeskinke/spekepølse
- Druer
- Oliven
- Valnøtter
- Aioli
- Focaccia
369,- pr.pers over 10 stk
Dessert
- Tjukkmjølkspanacotta med bærcoulis - 120,-
- Mousse au choclat med årstidens bær og karamellisert hvit sjokolade - 130,-
- Ostekake med sesongens bær - 130,-(pr bit. 8 eller 12 stk)
369,- pr.pers over 10 stk